top of page
Happy Hot Springs

KROP OG SIND

Laster lænkerRikke Kirkegaard
00:00 / 00:27
Ordet emotion stammer fra det latinske e-movere, der betyder at bevæge.
"Nothing is constant            but Change!"

Vi bevæger eller ændrer os hele tiden, hver en time, hver en dag. Vi er på vej hele livet. Hvad enten vi oplever stilstand eller dynamik i vore liv, så bevæger vi mennesker os konstant i samspil og relation med hinanden, fysisk såvel som følelsesmæssigt.

 

Sind og krop er uløselige størrelser, men nogle gange kan man opleve, at de to kommer i ubalance. Det kan vi arbejde med ved at skabe nye fysiologiske bevægelser & genoprette balancerne.

Nærvær og Nerve

Dit unikke sanseapparat er portalen ind til den vidunderlige verden, som kun du kan opleve og skabe i dit liv. Vore sanser tilbyder os enestående muligheder for at ændre vores oplevelsesverden; en viden og kropslig erfaring, det er rigtig rart at bære, fordi mange mennesker befinder sig i dyb lidelse og destruktive mønstre, der er låst fast i kroppen.

 

Mismod og desillusion kan være farlige medspillere, som vi skal holde et vågent øje med, så vi ikke forfalder til opgivelse, håbløshed og meningsløshed!

Lad os opleve livsglæde og flow..
Som supplement eller alternativ til traditionel samtaleterapi tilbyder jeg Walk & Talk ved skov og sø.

 

I min praksis arbejder vi ofte med musikalske spejlinger, visualiseringsøvelser og mindfulness samt endnu andre farver på paletten.

 

Jeg tilbyder at følge dig, fysisk og emotionelt, når du tager pulsen på din aktuelle livsretning.

 

Mit psykoterapeutiske udgangspunkt er en oplevelsesorienteret, eksistentiel tilgang og en løsningsfokuseret, pragmagtisk erkendelse af, at vi skal opleve mening og se resultater af de eksistentielle processer, vi arbejder med.

 

Med andre ord; Mit mål er, at du kan se og mærke, at du bevæger dig og kommer i flow, sammen med mig - lige nu og her.

 

Rytme - Puls  - Dynamik og Resonans som nøgleord!

River in Autumn
Walk'n'Talk
Musikalsk Proceskonsultation
bottom of page