top of page
  • Rikke Kirkegaard

Tak for alle jeres hjertegaver og perler på stribe.. <3

Opdateret: 3. apr. 2022


Kære alle mine smukke helte og heltinder..


Tusind Tak skal I ha' for jeres effektive og vidunderlige svar på mit spørgeskema vedr. jeres procesforløb.


Jeg er helt vildt stolt og glad over at kunne pryde mig med jeres gaver af rosende ord til mine trænede evner for at spejle jeres oplevelser og give konstruktiv og katalytisk sparring. Det føles virkelig meget overvældende at mærke den gensidige respekt, taknemmelighed og ligeværdighed, vi ofte oplever i relationen og i alliancen - på trods af asymmetrien i den terapeutiske setting i øvrigt.


Her i de allerførste forårsdage 2022 bliver jeg lige bekræftet i, hvorfor jeg laver netop dét jeg gør; "spejler emotioner med hele mit sanseapparat", som én af jer skriver.

Jeg tror, jeg vil udfordre min jantelov en af dagene og lægge flere anonyme men superseje udtalelser op her på siden.. :-)


Jeres positive respons bevæger mig dybt, giver nyt liv til mine musikalske visioner for NaturPsykologen "years to come" og gør det pludselig meget lettere at træffe de næste rette og afgørende beslutninger i forhold til at selektere i arbejdsopgaver, der er "need to have", "nice to have" og "absolutely waste of time pseudo-work".. ;D


I sidste uge havde jeg besøg af en cool psykologfaglig kollega og surveyor fra IKAS, Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet. Det var en virkelig gunstig og professionel sparring, jeg oplevede her, og jeg er positivt overrasket over hele akkrediteringsprocessen, som jo faktisk overordnet set er lidt af en bureaukratisk sejtrækker.


I denne uge har jeg modtaget en helt grøn høringsrapport pba. survey. Det har været hårdt arbejde men hvor føler jeg mig også priviligeret og velsignet..


Lyst til at dele alle hjertegaverne med jer.. <3

GOD & STRÅLENDE FORÅRSWEEKEND til jer alle!
59 visninger0 kommentarer

Komentáře


bottom of page