top of page
  • Rikke Kirkegaard

Komfort zoner, angst for kvinder.. ;-) -og taknemmelighed!Jeg modtog en - for mig - stor udfordring marts måned 2018. Jeg blev spurgt, om jeg ville holde foredrag omkring mit virke, i min virksomhed NaturPsykologen.

UARGGH! 80 KVINDFOLK! ;-)

Mange tak til Kulturens Venner, Engesvang, som begavede mig med chancen for at træde uden for min komfort zone på deres årlige kvindeaften, 8. marts. Det blev en berigende og grænseoverskridende oplevelse for hende, der altid har været lidt bange for rene kvindefælleskaber og arbejdspladser. ;-) -Og som med sin blufærdighed og introversion egentlig bilder sig ind, at hun allerhelst vil gemme sig hjemme i Moselunden, hvor hun kan passe sin praksis og nyde samværet med sine herlige klienter.

Publikums feedback på mit foredrag "BÆR LYSET IND!", inspirerer mig til at sætte endnu flere sejl ind på de visuelle og auditive områder af proceskonsultation. Lys, mørke, kontrast- og skyggearbejde; skyggeeffekter ;-), lyd, lyrics, rytme og resonans..

Men hey; skønne du; i min praksis er det DINE sanser og ALT hvad der tænder og bevæger dig interessemæssigt, der er fokus..

-Så hvor - fra og til - går dine komfort zoner?

-Hvilke "tryghedsritualer og -rammer" har du lyst til at liste dig lidt udenfor?

-Hvad vækker din frygt, angst, ængstelighed?

-Hvilke skygger provokerer og forstyrrer dig i dit liv?

-Hvor tillidsfuld kan du være i dette forår?

-Hvor meget længes du efter at give slip på dine sikkerhedsliner?

-Hvor taknemmelig og stolt af dig selv vil du være i sommeren 2018?

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page