top of page
  • Rikke Kirkegaard

Nytårshilsen 2019/2020🎉💫

Hvad søsætter du 2020?⛵️

Dear fellow Trave(l)lers; You never cease to amaze me🦋

Virker det fjollet, forfængeligt og kunstlet, at jeg lægger ud på engelsk -og endda med dobbelt stavemåde? Det gør det sikkert, men so be it! Det føles ligesom bare mere rigtigt ovenpå 2019, der her i min Moselund-praksis har været helt fortryllende, magisk og Sci-Fi-eventyragtigt..🙏🧚


I har hver i sær forundret mig følelsesmæssigt -på den magiske måde💎 -det er de helt særlige relationelle oplevelser, som er årsagen til, at jeg er i dét her psykolog-felt, fordi jeg bare må den dér eksistentielle én til én-kontakt. Mit kald at spejle stemninger..💙💚 NaturPsykologen er vokset ud af min passion for at udforske vores indre og ydre natur. NaturPsykologen er min vision om at støtte mennesker i at frisætte deres unikke naturlige potentiale.🔮🦋


I er i den grad mødt op for at udfordre og udforske egne og andres skyggesider, ofte med et dedikeret ønske om at buste gamle spøgelser; nedlægge drager eller dæmoner, der lidt for længe har styret fra kulissens dunkle førerhus. I nogle tilfælde har vi overlistet de gamle egoer gennem afvæbnende kulturelle legendariske vaterpas, det være sig i fælles forkærlighed for Master Yoda Star Wars, Interstellar visdom, mere holistiske, spirituelle og indie rockede musikalske universer🎵 -men også gennem det helt jordnære som blomsterbørn og dyrevenner, vi sammen har dyrket og fremelsket☀️


Kindred Spirits, Soul Mates, sjælevenner; jeg tvivlede hidtil på begrebet synkronicitet.. men meningsfulde møder med alle jer har overbevist mig om kvantefysiske realiteter, som vi simpelthen ikke kan påvise "as of yet".. 🙏


Alt er natur. Alt er energi. Magnetisme er en fysisk realitet. Så hvad tiltrækker vi? Hvad frastøder vi?

Med vores tankevirksomhed.. Med vores fokus; vores passion, vores vilje- og handlekraft?


I dette øjeblik? I morgen? Januar 2020?

Om 6 måneder? Om ét år?🔮

Tusind tak fordi I så tillidsfuldt og åbenhjertigt har indviet mig i jeres dybt animerende og inspirerende eventyr-verdener; haveliv, dyreliv, maler- tegne- motor- samtale- strikke- og kokkekunst.. and then some..👍💪


I år har natur, musik, kunst og sport været stærkt fremherskende på ressourcepaletten og det har været en helt fantastisk optur for mig.. fordi det netop er sådan et fælles reservoir af ressourcer🍀, jeg altid har drømt om at bygge min praksis op omkring..🙏🌳🦋


I er også kommet som kolleger i supervision og som familier i perioder med behov for støtte hele vejen rundt..♥️


Jeg er dybt beæret over jeres tillid og I har mindet mig om min dybe erfaring fra 10 år som personale- og familie-proceskonsulent i sikret regi. Tak for jer🙏

-og Tak for min Kogle-tid🌲🐛 Jeg lærer hele tiden så uendelig meget både personligt og professionelt af alle de parallelprocesser, vi støder på💎


Tak for intense øjeblikke sammen med alle jer smukke mennesker, jeg fik lov at møde og lade mig bevæge af i 2019.


Tak for jeres store mod til at invitere mig ind i jeres oplevelsesuniverser i eksistentielle samtaler - i dyb glæde og smerte -om alt mellem himmel og jord.. “the dark Side & beyond..”💪😎


2020 lyder stort; det ser også stort ud på papir..

I denne stille nytårsstund nærer jeg store håb og passionerede forventninger til dét der 2020.. ;)

Jeg sender dem stille og roligt afsted.. uden at skubbe og mase..🌸


Jeg tør ikke love klangbadsnætter, tibetanske trommer og syngeskåle eller mine indiske drømmeinstrumenter; santooren og dilrubaen🪕🎻😁 Jeg tør love os, at der vil være nye klangfarver og mere guitar og sang.. Mere musik og mindfulness. Mere leg og dans. Med og uden ord.. Større rum til sårbarheder og skævheder, maskuline og feminine karaktertræk i skøn samhørighed☯️ -Og måske et enkelt Jedi lyssværd eller to😉


Velkommen 2020🙏

Velkommen nye dekade - with open Arms I greet you..🙏


Glæder mig til at tage hul på et sprødt nyt år💎🌱

Vildt spændt på, hvad der venter os alle forude af nye eventyr, der må erobres..🧚🏻‍♂️💃🕺Et fantastisk, modigt og lykkebringende nytår til skønne dig derude..🔮🎉


Nytårshilsen /Rikke Kirkegaard


68 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page