top of page
  • Rikke Kirkegaard

Nyd din sensommer 2020


Jeg holder, hvad jeg lover. Løfter til dig. Endnu vigtigere løfter til mig.. :-)

Jeg lovede at løfte sløret for min personlige corona-erfaring og dybe taknemmelighed ovenpå foråret 2020.


Min "corona-gave” forpligter. Jeg stod stille længe nok til at få øje på resterne af min gamle arbejdsnarkomani og mine skam-behæftede forsøg på at præstere og leve op til ydre standarder, der ikke stemmer overens med mine dybeste værdier.


Jeg bakker nu op omkring mig. Jeg er hørt op med at svigte mig; at selvsabotere. Jeg træder nu modigt ud i mit lys. Frygten for at blive slagtet af andres fordømmelse, forargelse, misundelse, nid og nag, vinker jeg endeligt farvel. Jeg tillader mig at udleve min succes. Min succes består i at turde stå ved mine behov for daglig kreativ fordybelse i mine største passioner og gaver her i verden.. Musik & Mindfulness..


De første skridt var optimal hvile og fordøjelse.💚

Jeg har nydt at overføre og udleve min corona-tilstand i hverdagen. At restituere, revitalisere og rekreere mine introverte, særligt sensitive ressourcer, hver dag. Helt konkret og lavpraktisk er jeg hørt op med at kaste mig ud af mig selv i alle mulige - og for mig krop-umulige ;-) - sociale sammenhænge.. Mit slør - og taleslør - for ikke at afsløre min sande, stille kerne.. <3


Jeg under nu mig selv at udvælge samvær, som jeg kan holde ud at være i ~ ja, altså virkelig nyde at være til stede i.


Jeg har succesfuldt gennemført mit løfte til mig om at starte mine arbejdsdage med netop dé aktiviteter, der giver mig bedst energi og har størst værdi for mig. Jeg har udnyttet mine evner som klangkasse lige fra morgenen af. Enten som stemmegaffel i forhold til at spejle andres følelsesmæssige stemninger i ord og handling - ofte i form af proces-skriv til klienter - og vigtigst af alt - ved fysisk at fortolke ~ synge og spille andres og egne numre, lige fra morgenstunden af. Endda med forstærker på, så min egen krop forstår, at jeg gerne må larme og råbe højt💃🏽 -men at min stemme også fortjener at blive hørt, når jeg hvisker sagte..🌸


Min aktuelle "follow through" udfordring til mig er nu: At holde ferie, sådan rigtigt i år!! :-)

Gode gamle undskyldninger står i kø for at spænde ben for mig, så jeg ikke helt kan komme ned i præcis dét hængekøje-gear, der er allerbedst for mig.


Jeg gider ikke engang liste dem, undskyldningerne. De får ikke lov at få mit fokus og trække mig tilbage i malstrømmen. De ta'r mig ikke denne sommer 2020!☀️


*Hvilke gammelkendte mønstre hos dig rykker du rundt på i disse dage, mens du møder dit nye liv, post-corona?


*Hvordan vælger du at buste spøgelserne så konkret, at de ikke længere kan løbe om hjørner med dig?


*Hvilken energi står højest på din dagsorden?


*Hvad gør du lige nu og her, så du sikrer, at du vibrerer på den frekvens, du ønsker?💫


Er en følelsesmæssig energi såsom ængstelse, nedtrykthed eller en hyperstresset stemning blevet en virkelig dårlig rygradsvane hos dig? Afkod hvilke selvdestruktive tanke- og handlemønstre der er med til at fastholde den nedadgående spiral.


Stands det negative tanke-tog, træk vejret dybt og husk noget du elsker.. <3


*Dyrk denne træning i at erstatte "følelsesmæssige fortidslevn" med dine nye selvvalgte "yndlings-billeder på nethinden"!

*Gennemfør målrettede og motiverede ændringer i din dagligdag!


Dit fokus skaber din fremtid via loven om tiltrækningskraft.

Enkelt, når vi først knækker vore personlige koder..


"Don't worry, be happy.."

"Smile.. Light up your face with gladness.. Hide every trace of sadness.."


"Den tid der går godt, kommer ikke dårligt igen"


"A beautiful Life is a Collection of unforgettable Moments"


Nyd nu din sensommer 2020!

Let's make the most of it! -Det har jeg tænkt mig at gøre.

Vi ses på den anden side..

I klare sensommer-solstråler og dybe efterårs-smil..

Kærlig hilsen

/Rikke


68 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page