top of page
  • Rikke Kirkegaard

Nerve-nærende Nytår..✨ Nurturing Networks.. <3

Opdateret: 17. jul. 2023Kære alle,


Tusind tak for et fantastisk stort og spændende 2022.

Stadig er jeg overvældet, fordøjer alt det nye der sker her hos mig i samspil med jer alle. Vildt taknemmelig for alle de givende rejser, I hver i sær inviterer mig med på.. <3


2022 har budt på særlige udfordringer for mange af os, stressorer på så mange niveauer. Krig og kriser har sat vore "eksistentielle luksusproblemer" gevaldigt i perspektiv. Det er vist meget sundt.. :)


Når jeg kigger i min kalender for de første måneder af det nye år, bringer det nu et stille smil over mine læber.. Jeg glæder mig til at se jer og dele stemninger med jer, i dur og i mol og i alle de sælsomme klangfarver, som kun vi kan skabe, når vi ånder frit og roligt sammen i hinandens selskab.


Håber I alle har haft en dejlig, fredfyldt og kærlig jul <3


Sender mine bedste nytårsønsker til jer - hver i sær✨

Må vi alle opleve en livsdans i 2023, som nærer nye nervebaner ~ skaber stier der leder os tættere på hver vores sande værdier og alt dét vi allerhelst vil dele med denne verden, før vi forlader den.. At vi aktivt åbner os, fornyer os og genererer mere livsglæde og livskraft, der altid beriger verden omkring os.


GODT NYTÅR✨


Kærlig hilsen /Rikke
44 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page