top of page
  • Rikke Kirkegaard

Musikalsk Sommerhilsen SoulMates 2021

Opdateret: 10. okt. 2021

Hey alle Soul Mates ..🧚🏻‍♀️🕺🧚‍♂️💃🏽🧚🏼

Første år gået her "som psykolog nu også med ydernr."😊 Et år midt i en tid med corona.. En mystisk, intens og inspirerende periode...


I min lille praksis har jeg oplevet lidt en eventyrlig storm af ønsker og henvendelser de seneste 12 mdr. Taknemmelig over alle jer fantastiske mennesker, der insisterer på at lægge jeres personlige vej forbi Moselund - og som jeg derfor får æren af at lære at kende og følge en tid af jeres livsrejse..


Gennem glæder. Gennem sorger. Sygdom og livskrise. For mange aktuelt krydret med ensomhed, hudsult, isolation og sociale afsavn..

For andre eller faktisk samtidig ~ forøget nærvær, dyb fortrolighed, intimitet og autentisk samvær.. <3


Det bevæger mig dybt at blive inviteret ind, hvor ikke mange får lov at følge med... Psykoterapi er musik mellem mennesker..🎵 Tak til alle mine klienter for de eventyrlige måder I hver dag udvider mine stemningsmæssige horisonter - og dag for dag synergisk forandrer mit verdensbillede, mine vibrationer, de måder, jeg intonerer og danner klang i verden på..💎🔮


Min sommerferie bruger jeg i fordybelse med mine allernærmeste.. Jeg dyrker dansen og musikken, lytter indad, udad og fremad, imod de nye svingninger, som jeg tydeligt ser mit efterår vil næres og beriges af..♬ Lidt angstprovokerende for kontrol-freaken i mig, ikke "at vide hvor vide" perspektiverne bliver for alle os, der indleder os på den åbne musikalske livsdans. Jeg sanser med krop, sind og sjæl, at min retning og hensigt føles helt rigtig -den er autentisk, dybt meningsfuld og frisættende..💎💚


Surrealistisk for mig at læne mig trygt tilbage i tillid til mine næste skridt - frem mod at dele og spejle endnu flere stemninger med verden omkring mig🎵


Jeg løfter mig nu op og hviler i mine vitale, musikalske ressourcer. Det føles f……fabulous! :-D


En vidunderlig sommer til jer alle - Må I hver i sær nyde netop de sociale oplevelser, gode gensyn og mulige - nyfundne eller genfundne - introverte, extroverte glæder, som netop I har længtes efter ovenpå den seneste corona-periode..💚

Må jeres sommer 2021 være højt vibrerende, i glade, positivt upbeat stemninger og en dyb og dejlig dans, der fører jer ud i den nyligt genåbnede verden - og trygt balanceret hjem til jeres kerne igen..💗


Varme sommerhilsner +et nyt og og et gammelt “Club-hit.." London Grammars "I need the night" ~ Dyrk lige de lyrics🙏 (lyt dem af eller skip til lyrics-video) ENJOY!


-Og Evelyn Thomas "High Energy" 1984.


Vi ses til smilende ~ hvilende gensyn, hvor vi alle er sensommer-revitaliserede😁🏄🏻‍♀️💖/Rikke


" I need the Night"💫🔥

London Grammar.

💃💖🕺🏻Og så det gamle ;-) "High Energy"⚡🌈 -også undervurderede lyrics..

Tak for jeres smukke energi!

++ federe remix..


29 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page