top of page
  • Rikke Kirkegaard

Kontrakt med Region MidtjyllandPr.  1. juli 2020 er jeg tilbudt et ydernummer som psykolog og har skrevet kontrakt med Region Midtjylland omkring psykologbistand. Dette betyder, at også klienter, der har fået en psykologhenvisning hos egen læge fremover kan få tilskud på den offentlige sygesikring i min praksis.


Det er jeg naturligvis meget stolt og beæret over og ikke mindst glad på de efterhånden mange medborgeres vegne, som har taget kontakt forgæves - med min praksis som deres førstevalg.

-MEN lad os ikke sige det for højt.. ;) -for jeg kan tydeligt se og mærke en tendens til, at man er rigtig godt motiveret for at rykke på gamle selvundergravende mønstre, når man først har prioriteret at investere i sig selv.. De dynamiske og selvforstærkende processer er også meget menneskelige..

Som medmenneske og som psykolog er det mig en daglig glæde at følge og lade mig bevæge, inspirere og opløfte af fantastiske modige mennesker, der heroisk bryder med gamle lænker, eksempelvis rusmidler og social arv - men også alle andre former for selvdestruktiv afhængighed af mennesker og systemer - og træder ud i deres eget

lys💫💚☀️

81 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page