top of page
  • Rikke Kirkegaard

Hjerte-Magi i et Bureaukrati..💗 Jule & Nytårshilsen 2021💫

Opdateret: 2. mar. 2022


Kære alle,

Wow - sikket smukt år..💎

2021 overgik igen mine vildeste forventninger til, hvordan sådan et lille menneske- og arbejdsliv som mit kan udforme sig..

Vi har dykket dybt og delt tunge livsstemninger, nye og gamle traumer, akutte kriser, kritisk sygdom, tab og sorg og efterfølgende langtidseffekter af at leve med et svært belastet nervesystem; post traumatiske stress effekter. Skyggesider af livet, som de færreste af os forskånes for.

Hårdt og meningsfuldt arbejde at søge kontra på dyb smerte, uvished, angst, hud-sult og ensomhed, isolation, rastløshed, utryghed og dyb fortvivlelse.

I mange tilfælde vekselvirkende stemninger mellem poler af upbeat desperation🧡 og downbeat depression..💙

Ofte tungt og samtidig opløftende meningsgivende sammen at finde tilbage til ro og balance, hvile og fordøjelse, når vi har været badet i stresshormoner og har jaget afsted i en overhalingsbane af kamp- flugt eller frys -tilstande.


Det har altid været en del af min dna næsten utrætteligt at klø på for at nå den dér extra mile, jeg gerne vil gå.. personligt og sammen med jer..♥️


I kender mig.. Kender min stolthed og min stædighed omkring mine menneskelige værdier; hvad jeg anser som autentisk og professionelt virke indenfor mit felt.. I ved, det er vigtigt for mig at leve op til de værdier og faglige standarder, som jeg værdsætter. At vores primære medmenneskelige projekt ~ nærvær i alt samvær, aldrig kompromitteres af bureaukratiske strukturer, rigide boxe eller eller urealistisk korte eller snævre indsatser, der mere lugter af symptom-eller pseudobehandling.


I løbet af det sidste halve år har jeg påtaget mig nogle opgaver.. i forhold til dokumentation af mine faglige standarder og min professionalisme.


Jeg vil gerne, at min praksis akkrediteres efter den danske kvalitets-model. Jeg vil dog ikke, at dette sker på bekostning af jeres behandlingsforløb eller af det fortsatte naturlige flow i udviklingen af min praksis i bredere forstand.. årene der kommer..


Selvom jeg gerne ser, at jeg vil ældes som en goble :) er det dog et faktum, at ingen af os bliver yngre og der er et loft for, hvor længe jeg kan brænde mit lys i begge ender..

Hvor meget mit arbejdsomme, godtroende og kærligt, vedholdent driftige sind kan knokle med opgaver, der ikke genererer fælles mening og spejler mine værdier. At det ikke på sigt bliver på bekostning af min livlige krop og min legende sjæl, som I hver især kender fra jeres særlige vinkler i vores personlige kontakt og alliancer..

“Jeg må være villig til at opgive hvad jeg er, for at blive hvad jeg ønsker at være.”

-Albert Einstein-


Da jeg hverken med ord eller kropssprog er i stand til at skjule min essens, ved de fleste af jer allerede, at jeg har brug for jeres hjælp for at holde den "bureaukratiske gejst" oppe lidt endnu.😘 Der er lykkeligvis en deadline sidst i februar og endnu én afgørende sidst i marts, så det er til at overskue tidshorisonten.👌


Helt lavpraktisk sender jeg jer her til juletid et gaveønske via mail..🎁 Jeg vil nemlig bede, om jeres ærlige feedback på jeres oplevelse af behandlingen i min praksis og mødet med mig🙏


Jeg har skruet et personligt spørgeskemadesign sammen med nyttig inspiration fra IKAS, Institut for Kvalitet og Akkreditering i det Sociale Sundhedsvæsen.


I løbet af 2022 vil den blive fuldt op af en rating scale, som nogle enkelte af jer vil genkende, da jeg tidligere helt konsekvent anvendte lignende feedback-skemaer "klientvurderet oplevelse". Jeg lod det glide ud til fordel for en mere afslappet her-og-nu tilgang, hvor jeg ved den rette timing simpelthen bare spørger åbent face-to-face.


Spørgeskema-materialet vil være lige til at besvare direkte via linket, som sender svar tilbage til mig krypteret og anonymiseret. Der kan være argumenter for og imod en anonym feedback.. Jeg har valgt det sådan i denne ombæring, selvom det ikke er et krav ifølge den danske kvalitetsmodel.😇


Lov mig at I ikke laver slavepiskning ud af besvarelsen. I ved, jeg ønsker, at I skal gå legende og let til feedbacken.. Let go & svar spontant, ærligt med hjertet som telefon..💎💗🧚‍♀️💫

Ønsket svar-dato, 1 måned fra mail-modtagelsen, torsdag d. 27/1 2022, please🙏💫

Tusind Tak til jer alle for de helt uforglemmelige stunder, vi har tilbragt i hinanden selskab i 2021.


Det har i sandhed været mind-blowing.. og kropsligt frisættende..💎🏄🏾‍♀️


Mit hjerte synger af glædelig forventning - og spændingsfyldt længsel, faktisk😁 -i forhold til alle de vidunderlige oplevelser, der venter os sammen Come Spring 2022, mine kreative, poetiske, naturelskende, musikalske sjælevenner..🎵♥️🏞

Glædelig Jul & det dér magiske nytår, vi selv skaber..✨💫

Kærlig hilsen♥️ /Rikke


“Der findes kun to måder at leve livet på. Den ene er, som om intet er et mirakel. Den anden er, som om alting er et mirakel.”

-Albert Einstein

50 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page