top of page
  • Rikke Kirkegaard

Jule & Nytårs-Magi 2020/2021 ~ Find your magic Field!💫

Opdateret: 7. jan. 2021Kære alle Sjælevenner jeg har mødt og endnu har til gode at møde..🙏

“Jeg ser på dig, Ser du dig selv..?”♫


Af hjertet TAK for et helt ubeskriveligt, fantastisk nærværende år 2020!💫


Jeg ved, at 2020 for mange har været et hårdt år. 💙 Personligt, professionelt og menneskeligt..


På alle disse fronter har 2020 givet mig store gaver og jeg føler mig ufattelig priviligeret og taknemmelig.


Jeg kan idag også værdsætte og stå ved, at de gode gaver ikke er kommet til mig ad tilfældighedens veje, men at de skyldes en ihærdig arbejdsindsats fra mit eget hjerte og min egen hånd, på alle områderne både personligt, professionelt og menneskeligt. I et samspil med universets godgørende kræfter :-) - alt i alt drivkræfter, som har båret mig og mine igennem strenge tider - også længe før vi kendte til noget, der hed Corona..💚


Mange private erhvervsdrivende må dreje nøglen om i disse dage. Vi ser, at hele brancher oplever en voldsom deroute og kun med nød og næppe overlever med diverse hjælpepakker.


Mit arbejdsfelt er nærmest blevet benådet - indtil videre. Vi har enten kunnet praktisere som hidtil eller fleksibelt tilpasse os de nye omstændigheder. Endda med sidegevinster af øget nærvær i de nye nødvendige kontaktflader🙏 vi fandt i al slags vejr, både udenfor i naturen, på terrasser, i pavilloner og lunt og lækkert indendøre..


Seneste udmelding fra Sundhedsministereriet 17.12.20 er, at psykologpraksisser ikke er omfattet af nedlukningen af liberale erhverv, der gælder fra 21.12.20. Vi følger naturligvis udviklingen løbende og det kan hurtigt ændre sig.


Tilgangen og behovet for psykologbehandling er på ingen måde svundet, tværtimod og der findes nu lange ventelister i nærmest alle klinikker.


Corona-situationen har også betydet, at året for nogle har været særligt tungt, angstprovokerende, nedbrydende, “hududsultende" og ensomt.


I min praksis har tilstrømningen været stødt stigende, i takt med kendskabet til at jeg nu også tilbyder behandling med sygesikringstilskud. Jeg har altid haft mange henvendelser, men brugte hidtil mange ressourcer på "at måtte afvise mennesker", som opsøgte mig, men som ikke havde råd som egenbetalere.


Siden sensommeren har jeg derfor mødt en endnu bredere skare af henrivende mennesker. Endnu flere vidunderlige skæbner og sjælevenner for livet..💫


Mit hjerte strømmer over af taknemmelighed i disse dage, for alle de hjertegaver, jeg modtager og al den kærlighed, jeg oplever, der kommer til mig i Moselunden. <3


Alle mine vildeste drømme, da jeg startede NaturPsykologen op 2016, er nu langt oversteget. Jeg ønskede “bare” dagligt at praktisere i fred og ro, i pagt med naturen; vores indre og ydre, for at bevæge og lade mig bevæge af vidunderlige menneskers stemninger og nervesystemer✅ At udleve min dåbsgave; at være klangkasse..♬♥️


Eventyrlystent legebarn og hyperambitiøs som jeg altid har været, så er der naturligvis dukket nye horisonter og spændende milepæle op at stræbe efter.


Men nu er det snart nytår og for mig tid til at standse op og kontemplere.. og også at trække lidt i håndbremsen..

Kalenderen for første kvartal 2021 er ved at være godt overtegnet. Naturligvis med de nødvendige forbehold og åbninger, vi må tage i forhold til COVID-19 situationen.


Uanset hvad fremtiden bringer os, vil min praksis i stigende grad blive centreret omkring musik og resonans og alskens naturens vellyde og -klange.♬🪕🎷🥁🦜

Musikalske spejlinger, velgørende vibrationer til at balancere og skabe nye koblinger i vore nervesystemer - med gavn af vore indre og ydre instrumenter..💎♫🦋


Jeg kunne vælge at holde min praksis åben lige indtil juleaften og som vanligt invitere mindst et par klienter mellem jul og nytår, men jeg har glædet mig til stolt at fortælle jer, at jeg nu praktiserer, dét jeg har lovet og prædiket for jer: Tid, rum og ro til at restituere og til at fylde mig selv og mine - op med den type energi og nærvær, som er mest livgivende for os.


Derfor vælger jeg at holde en reel juleferie i år. Jeg kan mærke, hvordan det sitrer i mit bryst af forventningsfuld spænding og glæde, mens jeg taster disse ord.


Dé her statements og positive bekræftelser mærker jeg, får de vildeste positive efterdønninger, når jeg igen åbner dørene for min praksis januar 2021. Hvilket overskud og hvilken arbejdslyst og -sult, jeg endelig har undet mig selv at fremelske!? Endelig, her som 45-årig! 😄

Jeg glæder mig helt vildt til at holde ferie sammen med min nærmeste familie.

Jeg glæder mig lige så meget til at se jer alle igen i det nye år.

Tusind tak for smukke og nærværende stunder 2020.

Jeg er spændt - på den fede måde - på at udforske🕵️‍♀️, hvad der venter os alle derude af fabelagtige nye horisonter..💎🔮

Glædelig jul🎄 -og et vidunderligt og transformativt Nytår til jer alle🦋🎉💫♬

Take good care of you!♥️

Kærlig Hilsen /Rikke


Med Oh Lands eventyrligt smukke sangtekst🙏 -vil jeg lukke mit skriv..

“Alt åbner op mere og mer'

Tror du på den, du er? ”♫


"Jeg ser på dig Ser du dig selv? Alt det du mærker Er mere end bare en vild fantasi Drømme du vågner fra Ægte magi.. Vokser i dig..

Alt åbner op mere og mer' Tror du på den, du er?

For du har fået julefeber.. Julefeber.. Du har fået julefeber Sandheden daler som sne På dig, på mig..

Vokser din tro Styrke og ro Sammen med tvivlen Er det mere end bare en vild energi Lokkende toner Ny melodi Kalder på dig.. Alt åbner op mere og mer'.. Tror du på den, du er?

For du har fået julefeber Julefeber Du har fået julefeber Sandheden daler som sne På dig, på mig..

Alt det, du frygter

Ukendte kræfter..

Driver dig ud mod usynlige mål

Udstrakte hænder

Dragende stemmer..

Sætter dig fri!"44 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page