top of page
  • Rikke Kirkegaard

Indoor ~ Outdoor Sessions☀️ Sommer 2020

Efter en periode mest med walk’n’talk, have-terapi og online sessions, åbnede jeg midt maj for indendørs samtaler igen.

Det har været rigtig smukke face-to-face gensyn og med den nødvendige sikkerhedsafstand skærpes endda ofte det bevidste nærvær omkring øjenkontakten og kropssproget ~ mindfulness-øvelser som jeg bestemt synes, vi skal huske at regne for en lille corona-bonus🙏💎

Her hos mig har "begrebet værnemidler" - "i samme åndedrag” ;) fået en ganske anden betydning, da jeg har grebet chancen og timingen til et længe ønsket projekt omkring lofts- og gulv-renovering i min upstairs praksis. 😉

😷


Min gamle freudianer er ved at være slidt op, så nu er det snart sidste udkald for at nyde den.. Dog har jeg en snedig plan om, at man vil kunne "møde den” som chaiselong under sommerens terrasse- havesessions 😄 -okay, det handler måske også lidt om Rikkes behov for liiiiige at tage godt afsked med ALTING og ALLE TING.. 😉


Her følger lidt afskedsfotos ~ forevigelser af NaturPsykologens “gamle” praksis🎨🖼🛋🪑


64 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page