top of page
  • Rikke Kirkegaard

Glade gensyn ~ energikrise, -stigning ~ stjernestunder✨

Opdateret: 17. jul. 2023Mit hjerte synger - hele Rikke synger - nu hvor gamle drømme og ønsker indfries. Nu hvor jeg får lov at møde så mange af jer igen, når I kontakter mig et halvt, ét, to, tre og fire år efter vores første afrundede proces-forløb.

Forunderligt - vidunderligt at se jer igen, et helt andet sted i jeres liv; følge jeres eksistentielle rejser og processer, både privat og arbejdsmæssigt.

Hjerte-gaver. Hjerte-møder, sjælevenner og nye venner for livet! <3


Et særligt driftigt - foranderligt og forunderligt - efterår hos NaturPsykologen hvor jeg har udforsket mine nye rytmer ~ in time and space.

Mit mål; work-life balance, hvor alt hvad jeg laver giver mening. At jeg hver dag oplever flow, fordi jeg frisætter mine bedste ressourcer. At jeg spejler stemninger, hvad end det er i proceskonsultation, face-to-face hjerte-møder i eksistentiel evocation terapi ~ psykoakrobatik :)

I samspil med mine næreste og kæreste -eller det er med skabelse og udgivelse af lyrik og musik.


Havde egentlig skrevet en laaang "knausgårdsk fortælling" om min sommer med slutskriv, min akkrediterings-marathon og "mit frelste martyrium". ;)

Men så blev jeg pludselig så træt af at høre på mig selv og besluttede mig for at skåne os for den ego-beretning.. :)


Let's cut the crap and walk the talk, shall we?

..hviskede jeg til mig selv..


Det går godt fremad her med at fokusere på det væsentlige..

Hele efteråret har jeg været fordybet i proceskonsultation med de vildeste ildsjæle, med musikalske spejlinger og med at løsne op og træne alle de muskler og stemme-jern i mig, jeg lidt for længe lod negligere.


Alt dét liv og al den bevægelse jeg virkelig ønsker at dele med verden, før jeg forlader denne planet.


-Også en angstprovokerende proces at være i.. særligt midt under en energikrise, sådan bevidst at vælge at gå helt selvstændig igen.

En spændende, meningsfuld og udviklende proces.. <3


Pishikaka ~ Thoughts Deceiving

-En lille sag, der battler de negative, selvnedgørende stemmer, som nogle af os render rundt og bøvler med. Et kærligt spark til janteloven og et empowerment boost. :)Det kan føles så farligt at stille os derud, hvor vi både konfronterer egen og andres angst, skam og fordomme. Så frisættende at mærke at vi ikke dør af dét, tværtimod. Vi hæver vores vibrationer og vi kan skabe mere med mindre energi. <3


Hvordan vi økonomiserer med vores fysiske og mentale energi er god kropslig erfaring i krisetider...


Rationelle, nytteværdi-principper giver samtidig god mening i hårde økonomiske krise-tider. Jeg mener, vi har godt af at blive mindet om, at vi er forkælede i lille Dannevang. Vi har også godt af at huske, at det er nødvendigt at passe bedre på vores klode.


Der findes dog stadig - i min optik - en langt værre form for energi-krise. Den emotionelle, den spirituelle forarmelse.. <3


Hver i sær må vi finde vores indre og ydre balance, i dur og i mol. Frekvenser der i det store og hele skaber synergi og mér-værdi, også på bundlinjen!

-Hvor fluffy denne "kalkulerede tro" end må risikere at lyde i nogens ører.. :)


Tusind tak for et energisk efterår i glade gensyn og varme vibrationer!

Tak for jeres tillid og jeres nærvær, både nye, gamle og trofaste klienter.

Tusind tak til jer alle for magiske møder! <3

Alt dét vi sammen har vundet på det menneskelige plan, ikke i første omgang i kr. og ører.. 🧲


En smuk vinter og en dejlig december - må I opleve eleveret energi - alle I inspirerende og modige stjerner, jeg får lov at møde i min praksis…✨❄️✨
69 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page