top of page
  • Rikke Kirkegaard

Fyrige Forretnings-Folk & Feer Forvandlet🧚‍♀ :D Tendenser; "nørdet" Forår 2023 ~ Fokuseret Flow..🌊

Opdateret: 17. jul. 2023
Kære alle,


Håber I har det godt, nød en smuk påske🌷 -og har taget livsberigende SPRING ind i foråret 2023.


For manges vedkommende ved jeg, I allerede har☀️

Det gør mig virkelig glad. Jeg er dybt taknemmelig for jeres tillid og lyst til at lade mig følge jeres heroiske livsrejser.. <3


Her i min praksis og i min aktuelle livsverden fylder, - som I ved, jeg har valgt - fordybelse og nørderi en voksende del.


Det sanses naturligvis i nørdet proces-konsultation; Evocation Therapy, som jo bare er ren gestalt-akrobatik ~ hverdags-skuespil, hvor vi med krop, sind og ånd kærligt angriber, danser med, re-fortolker og fornyer vore eksistentielle virkeligheder. <3


Men jeg synes også at fornemme en samfundsmæssig udvikling og nogle "tendenser" i de henvendelser, jeg modtager fra jer, som jeg har lyst til at dele med jer..🥁


Som altid en hel del henvendelser, min profil-baggrund tiltrækker mht. stress, udbrændthed, angst, selvskade i mange afskygninger og kærligt afsked med indre/ydre fængsler ~ U-Turns🏄🏻‍♂️

Særligt to aktuelle tendenser har jeg kunnet se det sidste halve år:


-En tiltagende flok driftige og passionerede erhvervsfolk. Vel ikke så underligt at mange er særligt pressede i denne økonomiske krisetid.

I har mit hjerte og mit drive for at knække koderne sammen..🧬 Som to selvstændige erhvervsdrivende her på matriklen, we know the drill.. :)

Vi kommer stærkere ud på den anden side. De fleste af os har prøvet sværere modgang flere gange i livet.. <3


-Gamle og nye modne klienter som går med seriøse overvejelser omkring at lade sig sen-udrede/ sen-diagnosticering.

Særligt med "begrundet mistanke" omkring high functioning autism (det område vi engang godt måtte kalde Asperger ;-) ), AD(H)D (opmærksomheds og koncentrations-forstyrrelser) Ligeledes grænseflader i forståelse af traumer, PTSD, camoufleret depression, angst og forlænget sorg-reaktion

Berører naturligvis ofte temaer omkring altid at have følt sig misforstået ~mis-“kategoriseret" /fejlbehandlet.


Jeg røber gerne, at der sagtens kan være tale om en parallel-proces til denne her nørdede proceskonsulent, og jeg udelukker heller ikke, at jeg overvejer selv en dag at lægge billet ind på en udredning ;) Hvis jeg kan se det overordnede formål og ventetid og hvad har vi.. :)


I kender mig, jeg kunne skrive os trætte ud af en lang tangent her..🎹 :D

-omkring at vende energien om, fokusere på vore ressource reservoirs, katalysere vore talenter, stå fast i vores kerne-selv, stå ved vores lys..🌳

Jeg nægter at trætte os med ret mange flere ord, lige før weekend..☀️


Lad os alle nyde vores spirende forsommer🌿

Lad jer endelig ikke holde tilbage af mismod og fuldstændig - logisk rationelt velbegrundet - aktuelt ængsteligt og frygtsomt fokus omkring mangel-tilstande.


Det er netop i krisetider, at vi har særligt brug for at finde vores mod til at turde standse op midt i hamsterhjulet (det lærte vi jo også en del om under corona -og tusind tak for det, moder jord!) -og lytte indad til vores dybe visdom; vores intuition..💎Som jeg altid plejer at spørge jer om under sessions:

Hvad glæder du dig til - på den korte bane?

Hvad glæder du dig til - på den lange bane?


Positivt fokus og kreative visualiseringer, der kan frisætte vore perspektiver..💫

Personligt glæder jeg til - på den lidt længere bane - at følge op på mit lille live-comeback sidste sensommer. Min krop, mit sind og min sjæl skriger på at få lov til at danse og synge frit igen - on stage..🙏 Såvel med egne numre som med cover crooners.. :D


På den korte bane glæder jeg mig til dag for dag at spejle endnu flere stemninger på nye og endnu mere livgivende, energiske og modige - åbne, ærlige og sårbare - musikalsk og kropsligt besjælede terapeutiske måder sammen med jer alle. <3


På den ultra-korte bane glæder mig til at "køre zen" ud til Frijsenborg Efterskole for at hente Mikaels og mine store teenage-døtre hjem til weekend og tage i musik-teatret sammen med bedsteforældre og min brors dejlige familie... Vi skal vist opleve et stykke legendarisk musik-historie "We will rock you".


Red Earths of Tara ~ Second Nature:

"In the Fruit we recognize the Quality of the Seed"

Bedste forår og forsommer 2023 til jer alle derude 🌱🌿


Kærlig Hilsen

/Rikke


43 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page