top of page
  • Rikke Kirkegaard

Fly High, Favorite Fellows..🎵🦋 Fugle & FlashDance..🧚🏻‍♀️💃🏽

🦋 At skabe nyt er også at vinke farvel til noget gammelt..💚


Jeg glæder mig til at skabe mere plads til fordybelse igen!

Jeg glæder mig til at skabe mere musik, sang og dans, både privat og i min praksis.


Tusind tak for flere vidunderlige hjertemøder og nye frugtbare alliancer. Nyttig erfaring som en del af vores offentlige system i DK. Jeg takker for to gode lærerige år som psykolog med ydernummer.


Pr. 1. juli 2022 siger jeg atter varmt farvel til dette bureaukrati! <3


Til de af jer hvor timingen er inde til afsked, vil jeg sige tusind tak for, at I valgte min praksis og min eksistentielle og kropsorienterede tilgang.


Jeg sætter en stor ære i at sende alle godt videre på deres individuelle livsrejser, så her forpligter jeg mig, som de fleste af jer ved, på en væsentlig større skriftlig arbejdsbyrde, end bureaukratiet rent faktisk kræver. :-)


💎Denne tidsepoke og proces sammen med jer hver i sær, mine sande helte ~ mine heroiske læremestre, spiller en essentiel rolle i mit arbejds- og privatliv, der mere og mere smelter sammen til en smuk og livsbekræftende dans..💃🏽


Taknemmelig og glad for, at jeg atter tog en dans med et tungt system. Alle de ting, som strittede på mig, som offentligt ansat.


Alt dét jeg valgte at gøre op med, da jeg besluttede mig for at skabe “NaturPsykologen”:

Indbegrebet af mine frihedssøgende idealer og visioner for os alle i en verden, der ikke dømmer i farve eller kategori🌈


Hvor diagnoser ikke er et bad-name der vækker shame & blame, men hvor individuelle karaktertræk og særpræg er udtryk for skønne, unikke evner og ressourcer.


NaturPsykologen; en fejring af vores indre og ydre natur..🌈🌳🎨🌴


Hjertemøderne med jer alle og de dybe erfaringer har været alt slæbet - og mere til -værd.


🦋 I er hver dag med til at danne mig på ny!

🦋 I bevæger mig dybt og inderligt.


Den dannelsesrejse jeg har været på - sammen med jer - de seneste år, siden jeg startede NaturPsykologen op i 2016, har nu endelig givet mig "varm is" i maven til at lande min næste vigtige og vitaliserende livsbeslutning.


Jeg glæder mig til fortsat at dyrke og fremelske disse terapeutiske survivor skills sammen med alle jer - fysisk eller sjæleligt - og nye klienter i privat regi, under eksistentielle og musikterapeutiske samtaler hos NaturPsykologen, indtil jeg bliver rigtig, rigtig gammel, vis og grå.. :-) 🧝‍♀️


Jeg har samtidig lavet lidt Heart-Math på mine beslutninger -og mit mod til at katalysere, udtrykke og dele ALLE mine sande farver og facetter med jer og verden omkring os..♥️


Simpel matematik. Vi skal jo "bare" mærke efter, hvad der giver os god energi; revitaliserer, styrker og skaber -og dernæst finde modet til at skille os af med den energi, der dræner os..

Vi lærer at leve af at gøre præcis de ting, vi er bedst til..🦋

Det kræver mod og træning ~ hjerte-blod, der giver nyt liv og stolthed! <3


For mig at turde træde i karaktér og med krop, sind og sjæl at stå inde for mine unikke musikalske gaver for at spejle emotion ~ stemninger, er ensbetydende med, at jeg åbent fortæller, at jeg også vil udgive min egen musik, så verden får de spejlinger - i ord, klang og frekvens - at vibrere og kalibrere med og mod..♥️


Lad os sammen danse mere, lad os sammen synge mere, lad os sammen leve mere..🎵🦋63 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page