top of page
  • Rikke Kirkegaard

Corona-eksil, solo-lystfiskeri, "En dårlig fisketur; bedre end en god arbejdsdag.." :)

Opdateret: 8. apr. 2020

I denne Corona-virus tid hvor vi må passe godt på -hinanden og os selv - gennem fysisk afstand.. får jeg lyst at minde om én af de aktiviteter, man kan foretage sig, hvor afstand til andre mennesker vil være en fordel. :-)Artikel - nederst i posten. Lystfiskeri; træning man ikke kan overtræne.. :-)


Den aktuelle situation i DK betyder, at nogle mennesker i jobmæssige nøglepositioner får ekstra meget at se til, i kriseberedskab, ledelse, organisation og lign. For mange mennesker vil der pludselig være tale om alternative arbejdsmåder og -metoder, flere videomøder og en masse aflysninger af sociale arrangementer.


Det kræver af os, at vi er fleksible og forandringsparate. Det kan sagtens komme til at afføde kreative og rekreative løsningsmodeller, som kan gavne os på sigt, fordi vi er tvunget til at teste nye samarbejdsmåder, hvor den kropsnære kontakt er begrænset, men hvor vi genfinder og opdager nærvær og kontakt til kolleger, familiemedlemmer; hinanden - og os selv - på smukke steder -og i rum i tid og sted, vi måske ikke havde drømt om..


Ja, jeg filosoferer bare..

Kreative, positive visualiseringer er nemlig gratis og kan stærkt anbefales... ;-)


Samtidig er jeg helt med på, at en konsekvens af, at "Danmark lukker ned" i en periode, hvilket i nogle familier giver pludselig uventet og udstrakt tid til samvær og nærvær, rundt omkring i andre hjem kan resultere i travlhed, utryghed, ængstelighed, bekymring eller uro, kedsomhed og ensomhed.


Lad os hver i sær hente vores unikke visdom, trøst og inspiration i dette skæve perspektiv og ret geniale indsigt:


"En dårlig fisketur er bedre en god arbejdsdag".. :-)


Hvilke aktiviteter "vækker en fisker, en jæger, en zen-buddhistisk munk eller en tiger" i dig?


Hvilke nye indsigter lander du i denne forårsperiode 2020?


Hvad tager du med dig videre, privat- og jobmæssigt, når "Danmark lukker op" igen? :-)


Lad os passe på os selv og hinanden..

-OG lad os tænke kreativt og rekreativt, evt. kede os lidt.. ;-) -så vi kan blive "rigtig kreative.."


34 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page