top of page
  • Rikke Kirkegaard

Glædelig JulemånedSå er det blevet tid til at tænde det første lys i adventsstagen, hvis man ynder at holde den slags traditioner i hævd..

Jeg kan godt li' lys. Jeg kan godt li' at bære lyset ind.. Men uha, hvor der findes mange grimme adventsstager.. ;-D

Så jeg fandt denne særlige stage istedet. Så kan man vel fundere lidt kreativt over, hvordan man selv vælger at fremhæve fire i mængden..

I dag vil jeg gerne ønske os allesammen en smuk december måned..

Må vi formå at skabe den med lys og liv og i den ånd, der opløfter os hver i sær..🕯💡

Lad os ikke stresse hinanden eller løbe efter de andres idealer..

Lad os være os selv.. Jeg vover endda at sige; lad os "være os selv nærmest", på den måde forstået, at vi kender og respekterer vore egne dybe behov, længsler og grænser, så vi kan udtrykke os klart💎 - og være til mest mulig glæde og støtte for dem vi elsker og for andre mennesker omkring os..

Åh, nej da, nu vil nogen straks tolke, at jeg går ind for den aktuelle politiske højredrejning. TVÆRTIMOD, den bekymrer mig og jeg synes egentlig, dét er en skidt dag for integrationen. Lad os droppe frygten og noiaen, så vi oprigtigt kan sende kærlighed både indadtil og udadtil..💚

Glædelig Julemåned til alle uanset religion, politisk tilhørsforhold eller etnisk herkomst - December måned med Fryd og Fred, med Humor og Latter, med Savn og Smerte; med Sorrig og Glæde.. -og så naturligvis med en masse lækker julemad, just the way YOU like it..! :-D


8 visninger0 kommentarer
bottom of page