top of page
  • Rikke Kirkegaard

Forsommer eksplosion..☀️Forårsfornemmelserne🌱 eksploderede jo lynhurtigt over i ren og skær sommer!☀️🌳

-Naturen holder aldrig op med at forundre og betage..🍀

Update NaturPsykologen: Her i min praksis en fin balance af mænd og kvinder i alle aldre, der hver i sær modigt og tillidsfuldt kaster sig ud i deres nye liv - uden livrem og seler.👍 Ofte tager processamtalerne interessante nye drejninger, i det øjeblik et traume forløses og energi frisættes i nyt flow.🌟

Dyb taknemmelighed og respekt igen nøgleord for mig..

Det der i særdeleshed tænder mig, er når jeg ser og mærker, at vi mennesker rykker for vildt. Bryder med selvdestruktive mønstre -og får friskt mod og blod på tanden til at flytte på grænser vi før dømte umulige. At opleve netop den livsgnist og den energi er guld - derfor elsker jeg mit job som proceskonsulent.

Tak for livsberigende smukke overraskelser, der synes at falde på en perlerække denne forsommer. Flow - en læring i at give slip på kontrollen - at være lige her og nu - sammen i spontant og kreativt nærvær!💫


8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page