top of page
  • Rikke Kirkegaard

Godt Nytår 2018


Kære alle - skønne livsstykker - som har fundet jeres vej til mig i året, der svandt!

Jeg er uendeligt taknemmelig for jeres tillid og for de mange gode og meningsfulde stunder, jeg har tilbragt i jeres selskab.


At starte NaturPsykologen op; altså i praksis "at tage min egen medicin”, turde og ville mine egne passioner, har allerede mere end indfriet mine første positive forventninger og min veludviklede fantasi!

Der venter os altid en vild succesfuld, kropslig erfaring ved at finde og fastholde modet til at følge vore indre stemmer; vore personlige kald. Når vi trodser vore "gamle venner”; indre slavepiskere og kritiske tunger, der hvisker os janteloven i øret, kaster skygger og forsøger at fælde os med tvivl, mismod, angst og kynisme. Når udtjente selvbeskyttende mønstre får fred til at hvile og vi aktivt vælger at dyrke vort solskin og vore naturlige talenter.

2017 har været et bevægende år for mig. En gave at følge jeres tapre eksistentielle rejser; i smerte, sorg og glæde; igennem ild, vand, luft og tilbage til jorden igen.. ;-) En gave der påvirker mig dybt, inderligt og på alle de bedste måder.

Denne livsberigende og vitaliserende proces efterlader mig med en glubende appetit og forventningsglæde på år 2018.

Tak for jeres tillid; for at I inviterede mig indenfor i jeres farverige universer, som hele tiden udvider mine egne horisonter og indre landskaber. Tak for jeres mod og vilje til at røre ved det sårbare og skrøbelige, som vi så ofte finder det belejligt at gemme bort i vore travle og hektiske liv, stærkt på vej mod 2020..

Jeg håber, I har nydt en rigtig glædelig jul sammen med jeres kære og alt hvad I har kært .❤️ -Mest af alt vil jeg ønske jer alle et smukt og passioneret nytår, hvor ærlige, kærlige stemninger, sød musik og smukke klangfarver fylder godt ud på livspaletten!

Rigtig Godt Nytår🎉 /Rikke


Fireworks ~ Fyrværkeri

6 visninger0 kommentarer
bottom of page